: Sett Auto Grab Bug
I make thread and the game bug on reconnect, says "your session has been lost please reconnect". Not possible to gather information. Hopefully team mates or enemies will come to post proof as well.
Rioter Comments
: PBE games arent starting
Have been getting stuck at Player Not Ready for about 30 minutes now. Relaunched, verified game state, reinstalled (m.2 drive dont be jelly) and same thing.
: queue problem
I am also currently experiencing this problem. To expand on what is happening, you cannot queue for any game, no matter the size of the party or whether it is an open or closed party. Every game mode effected, multiple people affected. Scope seems to be rather widespread but the focus of the problem is narrow in nature it seems.
: Hey folks we've implemented a fix. Once your _totally (un)deserved_ dodge timers expire, you should be good to dive back in to finding other game breaking stuff. Reply to this message if you're still encountering this exact issue! If it's not the same, go ahead and make a new thread/comment on a relevant post.
Still getting this issue, Ive exited the client, done a full repair, and tried again, it will drop 4-5 times, than hang on the next match found for about 60 seconds, then "dive" to the bottom as if declined and pop back up for like .5 seconds, and say I didnt accept. Got another leaver ban just now.
: NA ping over 24k for both teams
Anyone else notices since the last update the server location has changed? Getting consistently double if not sometimes triple the ping now on average. Used to sit about 60, now sitting 120 + consistently. Did Rito move their servers to Cali?
: 1: Veznoth 2: Happened just now, was Yorick, Ally was (Jarvin Draven Irvin Wukong) Enemy was (Kennan Kalista Neeko Yummi Jinx). Both teams had "boosted" skins. Crash after champ select and game "boot up". Servers are pingable, no network drops, watched league client on wireshark, league for some reason made no attempts to connect to server visible through WS. HTOP confirmed client program was working/loading fine. However getting spam in client. About 1900 logs if notepad+ counted them right of the hudbuffgroup spam. > 000135.187| ALWAYS| r3dRenderLayer::RecreateOwnedResources 000489.024| WARN| Attachment asked for a velocity on an object that no longer exists! WARN| HudBuffGroup: More buffs to display than available slots! 000000.927| ALWAYS| CONN| Connecting to address (104.160.129.226) port (5209) 000000.933| ALWAYS| Waiting for response from server... 000001.258| ALWAYS| Waiting for client ID 3. https://pastebin.com/5L53x0vj I also made a drop of my files in a .rar if the devs want a hard look at them. http://s000.tinyupload.com/?file_id=37266449136644488209 *Edit* I have played well over 30 games in the last few days, this is first time it's happened. I have initiated full repairs even from elevated prompt, all files accounted for. *Edit2* It is currently happening right now, I am Lux, unknown teammates or enemies, didn't bother to memorize. The game had a strange interaction when the load counter reached 0, the client did not load, for ANYONE. Me and the teammates were stuck on Champ Select Screen at 0 counter for about 22 seconds wondering what was going on. We were able to communicate in the chatbox like normal.
Still getting > 000000.828| ALWAYS| CONN| Connecting to address (104.160.129.253) port (5204) 000000.833| ALWAYS| Waiting for response from server... 000001.147| ALWAYS| Waiting for client ID 000031.148| ERROR| Timeout waiting for server response. 000032.797| ERROR| User cancelled after timeout while waiting for client ID First time getting SONA in 2 1/2 days as well. Just a little upset...
: Disconnecting in game on PBE? Look here!
1: Veznoth 2: Happened just now, was Yorick, Ally was (Jarvin Draven Irvin Wukong) Enemy was (Kennan Kalista Neeko Yummi Jinx). Both teams had "boosted" skins. Crash after champ select and game "boot up". Servers are pingable, no network drops, watched league client on wireshark, league for some reason made no attempts to connect to server visible through WS. HTOP confirmed client program was working/loading fine. However getting spam in client. About 1900 logs if notepad+ counted them right of the hudbuffgroup spam. > 000135.187| ALWAYS| r3dRenderLayer::RecreateOwnedResources 000489.024| WARN| Attachment asked for a velocity on an object that no longer exists! WARN| HudBuffGroup: More buffs to display than available slots! 000000.927| ALWAYS| CONN| Connecting to address (104.160.129.226) port (5209) 000000.933| ALWAYS| Waiting for response from server... 000001.258| ALWAYS| Waiting for client ID 3. https://pastebin.com/5L53x0vj I also made a drop of my files in a .rar if the devs want a hard look at them. http://s000.tinyupload.com/?file_id=37266449136644488209 *Edit* I have played well over 30 games in the last few days, this is first time it's happened. I have initiated full repairs even from elevated prompt, all files accounted for. *Edit2* It is currently happening right now, I am Lux, unknown teammates or enemies, didn't bother to memorize. The game had a strange interaction when the load counter reached 0, the client did not load, for ANYONE. Me and the teammates were stuck on Champ Select Screen at 0 counter for about 22 seconds wondering what was going on. We were able to communicate in the chatbox like normal.

Veznoth

Level 93 (PBE)
Lifetime Upvotes
Create a Discussion